Monday, February 20, 2012

KAMERA FILEM

chakkkkk
aduiiii lamenyer blog TEH DAN KOPI sunyi ye
sorrylah reader busy sikit
musim hantar assignment lah katakan
apepun selalu gak buka BLOG
tengok-tengok jer
menulisnya tak
tapi idea tu banyak cume malas je nak taip
hehehehe

ok sebenarnya aku nak bagitau
yang aku sedang menanti anak terbaru aku
tetttt bukan anak kandungan tau!
tapi anak film camera


 ye CAMERA FILEM!!
mesti korang cakap aku ni ketinggalan zaman gilew kan
ade aku kesah
sebenarnya aku nak mengajar diri aku
macamner nak jadi seorang jurugambar yang baik dengan mencari angle yang the best
momment dan segalanya yang boleh dikatakan WOW
sebab kalau pakai kamera filem ni
mesti aku akan guna dengan sejimat-jimatnyer
mane taknye nak beli ROLL FILEM bapak mahal
tapi pakai digital shoot and erase je
hahahahah
berbeza gile kan??

dan lagi hasil dari kedua-dua kamera pun tersangatlah berbeza
x apelah
disinie aku x nak mengulas perbezaanya terlalu banyak
dan aku akan buat satu entri perbezaan mengenai
kamera digital dan kamera filem suatu hari nanti
nanti tu tak tahulah bile
hehehehe tahun depan, esok, minggu depan..dan bertahun-tahun
mungkin jugakkkk

apepun aku harap korang ade pilihan masing-masing yang korang rasakan
dapat membuat diri korang seorang yang terbaik!!!
chaiyokk!!!



" TEH "


5 comments:

  1. GematriA: hehehe memang terbaik..warna pilihan saya blue denim...

    ReplyDelete
  2. haha wewit.
    ala..kita pun byk kamera filem apa.
    best kot.baru lah adventure lebih.
    yg geram kalau time gambar shoot lawa tp xjadi rupa nya T.T haha

    ReplyDelete
  3. syafiqkarim : hehehe baru dapat ni...baru sampai harini..kaler biru denim... tu kan cabaran kamera filem..masa baru dapat ni cam orang bodoh je..x tau wat camner...so pakai tekan je lah..hahaha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete