Monday, February 13, 2012

gadget baru apple

SEDAPNYE MAKAN APPLE
ada banyak jenis apple kat malaysia ni even kat satu dunia
ada apple merah, apple hijau, apple putih..
ehh apple putih??
hehehehe



sebenarnya aku bukan nak cakap pasal apple yang boleh di makan
aku nak cakap pasal gadget jenama apple
mesti korang dah biasa kan dengar jenama apple yang sentiasa gah tu kan?

semalam aku beli ipod 4G 8GB
alaaaa kuno lah aku orang lain dah lama beli...
tak ape biarlahhh ada aku kesah? janji aku melatoppp
hehehe sebenarnya dua hari ni aku x ngadap N3 sebab benda alah ni lah
seronok sangat bermain dan seronok menginstall barang-barang

lagi aku rasa best bila time kuliah
gila terror
orang bawak kertas untuk tengok HSP
aku pulak tengok dalam ipod je
nak tau ape??
aku search je lah..
hahahaha lecturer aku mandang je
aku duli ape janji aku belajo ye dok?
hihihi apepun benda alah ni memang superb lah
ye lah bende baru walaupun aku beli yang second je
tapi tetap best lah dan aku excited cam monyet (tipu)
malam-malam bawa tido letak sebelah bantal
kene pulak earphone die bunyi bass sedap 
ape lagi lentoklah,..

dekat bilik pakai cover silicon
g kelas tukar pulak pada casing case leather
cam salin baju 
nak buat camner nak SMART punyer pasal dan x nak calar

belagak jugak kan aku?
satu je masalah apple ni
setiap bende die kena lalu dengan software i tunes
kalau x haramm nyer nak masuk dalam ipod
bukan takat ipod jer
semua keluaran apple pun same
dah tu pulak kene maktab aku ni BLOCK laman-laman yang camnie
nasib baik ade berok DIGI yang sentiasa menemani
hehehe skarang ni baby aku adalah IPOD 4G
seronokkkk 
kalau malas nak ngadap laptop
baring atas katil buka IPOD 4G
klik button FB haaa terus online
seronokkan
tu pun kalau tenet maktab aku cam BULLET TRAIN


" TEH "


" Syafila jangan sedih ye...jom lepak dengan TEH main IPOD.hehehe :P "

8 comments:

  1. chokely: hehehe meh la sini..baru leh pinjam.. bawa tdo pun x pe

    ReplyDelete
  2. hee . ada nma saya ;D
    jom main IPOD awak tu !

    ReplyDelete
  3. kelasss ! HAHA . . apple terr :) hehe

    ReplyDelete
  4. semutmerah : hahaha kelasss KH ke? kikiki

    ReplyDelete
  5. erolnukman: camnie tauk lam ya ada instagram? kantoiii.hahaha

    ReplyDelete